Tuinbank

Een prachtige houten tuinbank is een onmisbaar item in elke grote en gezellige tuin. Het is enerzijds een echte eyecatcher, maar daarnaast ook gewoon handig uiteraard. Ideaal om even bij te keuvelen in het zonnetje na een lange dag of een heerlijke barbecue aan te houden.

 

Tuinbanken van Exterior Living

 

Kiezen voor Exterior Living is kiezen voor zekerheid. Alles wordt op duurzame wijze gemaakt volgens de strenge Belgische kwaliteitsvoorwaarden. Ook het milieu wordt niet uit het oog verloren. Wij zijn houder van het PEFC-label, dat zich inzet voor een verantwoord bosbeheer.

Verschillende stijlen

 

We hebben een uiteenlopend aanbod houten tuinbanken. Qua stijl heb je ook nog eens een ruime keuze. Van een stijlvolle Venice tuinbank tot een klassieke Clipper picknickbank, naar een hyper moderne Lucca tuinset uit iroko hardhout en wit aluminium.

Een prachtig tuinplaatje

 

Een tuinbank is niet enkel heel handig, het helpt je een gezellige sfeer creëren in eigen tuin. Voor een prachtig effect kan je naast een moderne tuinbank ook kiezen voor duurzame bloembakken als aanvulling. Maak van jouw tuin dé ideale plek om in te vertoeven. 

 

Ontdek onze houten tuinbanken

 

 

Meer inspiratie? 

Ontdek al onze tuinproducten in onze tuinbrochure.

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je bloembak en het uitwerken van jouw tuinproject.

Onze materiaalsoorten

Wil je meer informatie over de materiaalsoorten die wij gebruiken in ons tuinassortiment? Bekijk hier onze materialen.

Onze bloembakken

Op zoek naar een bijpassende bloembakken? Ontdek hier ons assortiment houten bloembakken van hoge kwaliteit.