Jouw tuingerief esthetisch opbergen met een terraskast!

Op zoek naar een oplossing om je tuinspullen steeds bij de hand te hebben en s’avonds gemakkelijk op te bergen? Dan is een mooie en stevige terraskast vast iets voor jou. Deze kasten zijn een goede opbergplaats waar je je kussens, buitenspeelgoed, en zelfs tuingereedschap gemakkelijk in kwijt kan.... Opgeruimd staat netjes!

Ontdek onze terraskasten

ROMA 

De Roma is een kwalitatieve stevige terraskast in geïmpregneerd grenenhout met geribde beplanking in thermowood grenen of thermowood ayous.. Het dak bestaat uit een duurzame weersbestendige Trespa® plaat, strak afgewerkt met een zwart aluminium dakprofiel. Deze Roma, voorzien van een opgemaakte vloer en zwart beslag, is tot in de puntjes afgewerkt. In deze kast berg je makkelijk je tuingereedschap, kussens en buitenspeelgoed op. Niet alleen praktisch, deze mooie hedendaagse kast mag er gerust staan. Een echte eyecatcher.

Ben je op zoek naar een iets groter model? Dan is de ROMA XL tuinberging vast iets voor jou.

Verkrijgbaar in:

  • 174 x 95 x 125 cm - 2 deuren
  • 254 x 95 x125 cm - 3 deuren

 
PAX

PAX 190

PAX 140

 

De Pax terraskasten zijn moderne, houten tuinkasten met cilinderslot. Berg er gemakkelijk jouw tuingerief, grasmaaier, speelgoed en zelfs de technische installatie van je zwembad in op. 

Deze Pax kasten zijn opgebouwd uit drukgeïmpregneerd Noords hout en worden afgewerkt met een dakbedekking van EPDM. De kasten zijn verkrijgbaar in hoog en laag model en bevatten geen vloer. Ideaal voor het opbergen van je tuingereedschap, buitenspeelgoed, buitenkussens en nog veel meer. 

Ben je op zoek naar een iets groter model? Dan is de Pax XL tuinberging vast iets voor jou.

 

Verkrijgbaar in: 

  • 182 x 89 x 137 cm
  • 182 x 89 x 189 cm
  • 82 x 119 x 189 cm 

Bekijk de PAX XL tuinberging

 


VENICE

 

De Venice is een mooie tuinkast in drukgeïmpregneerd Noords hout, verkrijgbaar in een laag model en een hoog model. Deze kast wordt beplankt met latjes en afgewerkt met betonplexplaat aan binnenzijde van de wanden. De Venice is voorzien van een cillinderslot, 3 legplanken en een opgemaakte vloer.

Berg ook hier gemakkelijk jouw tuingerief en buitenspeelgoed in op. Ideaal als extra bergruimte ter vervanging van een tuinhuis of als extra opbergplaats. 

 

Verkrijgbaar in:

  • Laag model: 125 x 60 x 90 cm
  • Hoog model: 125 x 60 x 183 cm

 

 

Laat je afvalcontainers het zicht niet belemmeren

Op zoek naar een manier op jouw afvalcontainers uit het zicht te zetten? Wat dacht je van een moderne houten containerberging? Op deze manier vallen jouw containers niet op in je tuin, maar blijven ze wel binnen handbereik voor een vlot gebruik. 

Ontdek onze Swing containers ook bij een verdeler in jouw buurt. 

  Ontdek Swing  

 

Hoeveel kost een houten terraskast? 

In onze tuinbrochure vind je de actuele prijzen van onze standaardmodellen.
Doorblader hier onze tuin
brochure en ontdek al onze terraskasten, tuinbergingen en bijhorende info.

 

Een concrete offerte voor jouw project?

Voor prijzen en advies ben je steeds welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend! 

Soortgelijke producten