Een tuinhuis kopen voor de lente

In maart en april komen de eerste, langverwachte, warme zonnestralen waarbij u uiteraard zo snel mogelijk in uw tuin wil zitten. Een tuinhuis kan een mooie oplossing zijn voor de tussenseizoenen. U kan overdekt of zelfs binnen zitten in uw tuin, genieten van de zon, maar toch ook lekker warm zitten. Ontdek hier waarom u best een tuinhuis koopt voor de lente.

Waarom is een tuinhuis kopen een must voor de lente?

Een tuinhuis kopen is een investering voor het leven die in elk seizoen van pas komt. In de lente en zomer kan je in een tuinhuis met luifel genieten van de openheid van je tuin terwijl je goed beschut zit tegen de zon. Als er toch een warmteonweer losbreekt, zit je in je tuinhuis alvast droog.

En in de winter is het al zeker nuttig. Met een klein kacheltje  creëer je zejer bij een tuinhuis zoals de Box of een andere tuinconstructie vlug een leuk winters sfeertje.

Tijdens de lente begin je steeds meer te doen in de tuin, zoals je gras afrijden of planten snoeien. Het is dan handig om je tuingereedschap binnen handbereik te hebben en een tuinhuis is hier de beste oplossing voor. Met behulp van rekken en haken kan je ook heel eenvoudig het overzicht bewaren over je materiaal.

Niet enkel je tuingereedschap hoort in een tuinhuis, met een kleine upgrade maak je er een tof buitenverblijf van waar je op koudere dagen zelf in kan vertoeven.

Hoe maak ik mijn tuinhuis klaar voor de lente?

Om de zoveel tijd is het nodig je tuinhuis opnieuw te beitsen. Beits zorgt ervoor dat het hout zijn oorspronkelijke levendige kleur behoudt en biedt bescherming tegen zonlicht, neerslag en wind. Het kleurenaanbod in kwalitatieve beitsen is nagenoeg onbeperkt.

 

Waarom een tuinhuis kopen bij Exterior Living?

Bij Exterior Living vinden we kwaliteit erg belangrijk. Onze constructies kunnen aangepast worden zodat je tuinhuis perfect in jouw tuin past. We bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor jouw tuinhuis uit hoogwaardig materiaal. Zo kan je ongebreideld genieten van je duurzame investering.

Exterior Living is een echt familiebedrijf. De voorgaande generaties gaven hun kennis en ervaring door aan de huidige generatie. Zo kan je er steeds van op aan dat het eindresultaat volledig op jouw maat en van de hoogste kwaliteit zal zijn.

 

Je koopt je tuinhuis niet rechtstreeks bij Exterior Living maar bij onze dealers. Wij gaan enkel in zee met professionele dealers die een bepaalde expertise kunnen voorleggen. Je bent er dus zeker van dat je aangekocht tuinhuis correct geplaatst wordt. Je kan ook steeds rechtstreeks bij onze dealers terecht voor hulp na aankoop.

 

Vind jouw Exterior Living-dealer in je buurt met de dealerlocator. Neem zeker verder nog een kijkje op onze site om meer inspiratie op te doen voor het tuinhuis van jouw dromen.

 

 

Start nu!

Heeft u inspiratie gekregen of wilt u graag meer weten over een bepaald product, materiaal, … 
Vind dan een dealer in uw buurt via onze dealerlocator.