Voorgevel 2 --> 6 m
Diepte 2 --> 6 m
Totale hoogte 2,34 --> 2,86 m
Dakbedekking Shingels / Dakpanplaten in staal

Ontdek onze Classic! 

Zie je het al voor je? Een lekkere barbecue op een zwoele zomeravond, een goed glas wijn en een zomers muziekje. Zalig genieten met tuinkaarsen op de achtergrond die jouw traditionele Classic tuinhuis volop in de verf zetten. 

Ben je op zoek naar een stevige tuinconstructie met een traditionele blokhut-hoekverbinding? Dan is onze Classic in blokhutsysteem vast iets voor jou!

 

Waarom kiezen voor een Classic tuinhuis? 

Wil je een stevig tuinhuis vol traditionele waarden en karakter? Een Classic tuinhuis wordt opgebouwd met het welgekend blokhutsysteem, een oerdegelijk bouwsysteem dat vaak toegepast wordt op chalets in de bergen. Stevigheid gegarandeerd! 

Classic tuinhuizen zijn de ideale opbergplaats voor al je tuinmateriaal, buitenspeelgoed en fietsen. Plaats al jouw tuingereedschap binnen en berg gemakkelijk jouw tuinmeubelen op tijdens de winter. 

Bovendien brengt dit tuinhuis met zijn 'chalet stijl' enorm veel sfeer naar je tuin!

 

Wat is blokhutsysteem?

Onder blokhutsysteem verstaat men de traditionele blokhut-hoekverbinding met doorschietende hoekdelen. Een systeem die zijn stevige kwaliteiten reeds lange tijd bewezen heeft. Bij dit systeem wordt gewerkt met de traditionele blokhut-hoekverbinding met uitstekende delen voor een robuuste afwerking. Een manier van bouwen die je nog zeer vaak terug vindt in de bergen.

Standaard gebruiken we bij dit systeem Noord-Europees vuren- of grenenhout.

 

Tuinhuis op maat van jouw tuin

Ons Classic tuinhuis is beschikbaar in verschillende afmetingen en met verschillende types ramen en deuren. Je hebt ook de mogelijkheid een grotere voorluifel of zijluifel te installeren!

 

Bekijk ze in jouw buurt

Je vindt ons Classic tuinhuis bij een van onze Exterior Living verdelers in jouw buurt. Ook voor het plaatsen van jouw tuinhuis kan je rekenen op de expertise van je verdeler. Deze professionals bezitten het nodige vakmanschap en de materialen. Na plaatsing kan je steeds bij hen terecht voor advies en service. Ontdek alle mogelijkheden bij een Exterior Living verdeler in je buurt. Vind er snel een via deze locator

    

Meer inspiratie?


Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je tuinhuis en het uitwerken van jouw tuinproject.

Andere tuinhuizen bekijken

Is ons traditioneel tuinhuis nog niet helemaal wat je zocht? Ben je eerder op zoek naar een tuinconstructie in een strak, modern jasje of in landelijke pastoriestijl? Bekijk onze andere constructies!

Onze materiaalsoorten

Wens je meer informatie over de verschillende materiaalsoorten? We stelden informatiepagina's op waar je er alles over te weten komt!