Box in duurzaam thermowood

Een praktische bergruimte in je tuin, een moderne pool house bij je zwembad of dé ideale BBQ- spot? Creëer een gezellige lounge plek of tover jouw tuinconstructie om tot creatief atelier.


Onze Box tuinconstructies zijn minimalistisch en praktisch. De moderne, strakke lijnen van dit design integreren perfect in elke tuin. Dankzij zijn veelzijdig karakter is maatwerk geen probleem bij de Box. Klein of groot, elk model ademt kwaliteit en Belgisch vakmanschap uit.

Waarom kiezen voor een Box tuinhuis?

Onze Box is een van de favorieten sinds jaar en dag. Niet verwonderlijk! Het strakke design leent zich tot veelzijdige maatwerkmogelijkheden. 

Een tuinhuis bepaalt mee de sfeer van jouw tuin. Wil je graag de charme van hout tot zijn recht laten komen in jouw tuin? Met het tijdloze design van de Box thermowood verzeker je een oogstrelend totaalplaatje!

Bovendien zijn onze Box tuinhuizen uiterst praktisch en werkelijk tot in de puntjes bruikbaar. Kies gemakkelijk welk formaat beantwoordt aan jouw behoeften. Dankzij de nieuwe features kies je zelf hoe jouw Box tuinhuis er esthetisch uit zal zien.

Duurzame houtkeuze

Wij houden van het authentieke en natuurlijke karakter van hout. Al zeker als het ecologisch verantwoord is.

Thermowood is een thermische behandeling die naaldhout een langere levensduur geeft en de duurzaamheidsklasse doet stijgen. Tijdens dit hitteproces worden geen chemische stoffen gebruikt, een verantwoorde vorm van verduurzamen dus. Thermowood is dus een goed alternatief voor exotisch hardhout.

Door naaldhout te verhitten en te drogen wordt het vochtgehalte in het hout drastisch verminderd. Dit zorgt voor het verbeteren van de vormstabiliteit. Bovendien wordt het een stuk lichter in gewicht en krijgt thermisch hout die mooie warmbruine kleur.

Combineer hout met aluminium

Breng de natuurlijke uitstraling van thermowood samen met de architecturale troeven van aluminium en je krijgt een oogstrelend design als resultaat. Onze Box thermowood krijgt een moderne beplanking met geribd profiel in thermowood grenen of ayous.

Bovendien krijgt deze favoriet een aantal nieuwe features mee. Wil je een luifel aan jouw Box? Dan heb je de keuze tussen aluminium palen of houten palen met thermowood beplanking. Voor het onderdak kies je voor een houten thermowood beplanking of een witte aluminium beplanking, optioneel met geïntegreerde ledverlichting. Daarnaast werk je jouw tuinconstructie verder af met aluminium dagkanten, dakrand, ramen en schuifdeur in zwart of aluminium kleur.  

Wil je graag lichtinval creëren? Integreer een hoog verticaal raam in gelaagd opaal of helder glas in jouw Box. Ook de aluminium schuifdeur is voorzien van gelaagd opaal glas. Haal zo elke zonnestraal binnen in jouw moderne constructie!

Vind een verdeler

 

Op zoek naar een houten tuinconstructie met aluminium afwerking? Vraag naar alle maatwerk en personnalisatie mogelijkheden bij een van onze verdelers. 

 

Vind een verdeler