Waarom samenwerken met een vakman?

Wil je van jouw droomtuin realiteit maken? Eindelijk die terrasoverkapping installeren om te genieten van de eerste zonnestralen. Een zwembad laten plaatsen om tot in de late uurtjes te zwemmen. Je tuin omheinen om te beschermen wat je dierbaar is?


Je weet ongeveer wel hoe jouw ideale tuin eruit moet zien, maar vraagt je af hoe je eraan moet beginnen? Laat je bijstaan door een van onze professionalsLees hier meer over het vakmanschap van onze verdelers. 

Hoe ziet jouw droomtuin eruit?

Jouw belangrijkste taak in heel dit proces? Inspiratie opdoen!

Kijk tijdens wandelingen en fietstochten rond en snuister het internet af naar tuinelementen die je in jouw tuin wilt. Denk ook even na welke eigenschappen van belang zijn. Heb je groene vingers en word je helemaal zen van planten verzorgen of wil je een praktische tuin zonder onderhoud met handige opbergruimte? Een biotoop waar je de wonderen van de natuur op de eerste rij kan aanschouwen? Of zoek je naar een ontspannende plek om je terug te trekken uit de drukte van het dagelijks leven? Heb je kinderen of huisdieren waar je rekening mee moet houden? Toekomstplannen die de invulling van jouw tuin zullen veranderen?

Sta hier even bij stil vooraleer je naar een van onze verdelers stapt met jouw ideeën of tuinconcept.

Wil je graag wat hulp bij deze eerste belangrijke fase? Neem dan zeker een tuinarchitect bij de hand. Hij/zij begeleidt jou perfect naar jouw ideaal ontwerp en geeft je tips en advies over beplanting, inrichting en de mogelijke functionaliteiten van je tuin. Kortom: zaken waar je zelf misschien niet meteen bij stil staat.

Een tuinontwerp laten maken

Je kan natuurlijk zelf aan de slag gaan, maar wij adviseren steeds om hiervoor een professional in te schakelen. Jouw Exterior Living verdeler zorgt voor de perfecte uitvoering van je tuinplan. Hij luistert naar al jouw tuinwensen en houdt daarnaast rekening met allerlei belangrijke zaken.

Hoe zit het bijvoorbeeld met de ondergrond in je tuin? Is er genoeg plaats voor jouw gewenste tuinconstructie? Welke materialen zijn het meest ideaal in de omgeving waar je woont? Hoe zit het precies met waterafvoer of elektrische benodigdheden?

Bovendien denkt hij mee aan oplossingen, mogelijkheden en inrichting!

 

<< Ontdek onze tuininrichting

Waarom samenwerken met een Exterior Living vakman?

Welke tuinelementen wil je in jouw tuin hebben staan? Een stevige tuinafsluiting, duurzame terrasoverkapping of handige opbergruimte? Misschien een inbouwzwembad met pool house? Planten en bloemen die het geheel het hele jaar door voorzien van de mooiste kleuren?

De aanleg van jouw ideale tuin vergt vakmanschap. Als tuinfabrikant werken wij daarom nauw samen met professionele verdelers over heel de Benelux en Frankrijk. Deze professionals plaatsen onze Exterior Living tuinproducten volledig tot in de puntjes afgewerkt en met de grootste expertise in jouw tuin. Zo kan jij dagelijks genieten van hun vakmanschap!

Leg je verwachtingen nauwkeurig uit en maak goede afspraken onderling. Zo garandeer je een vlotte samenwerking! 

 

<< Meer over ons familiebedrijf

Schakel meteen een professional in

Wil je er meteen invliegen en van jouw droomtuin realiteit maken? 


Ben je op zoek naar advies op maat van jouw tuin? Welke terrasoverkapping, carport, zwembad of tuinconstructie sluit zich best aan bij jouw wensen? Waar vind je meer informatie over de materiaalsoorten? Waar koop je je nieuw tuinhuis of tuinafsluiting en hoeveel budget heb je nodig voor je droomtuin? 

Neem vrijblijvend contact op met een van onze gespecialiseerde verdelers voor een antwoord op al je vragen. Je vindt er snel een in jouw buurt via deze locator

 

https://www.exteriorliving.be/nl/dealers/