U wilt een zwembad aanleggen in de tuin? Dan kan u kiezen tussen een opbouw zwembad, een inbouwzwembad en een half ingegraven zwembad. Elke optie heeft uiteraard voor- en nadelen. Kiest u voor een ingegraven zwembad omdat u zo beter de kinderen kan gadeslaan? Of net voor een opbouw zwembad om te voorkomen dat ze zomaar in het water vallen?

Er zijn 3 mogelijke manieren om een houten zwembad van Gardipool te plaatsen:

Bovengronds

Half ingegraven

Volledig ingegraven

Wat heeft u nodig om een zwembad aan te leggen?

Wie een zwembad wil aanleggen, moet eerst wel even nadenken over een aangepaste drainagevoorziening. De zwembaden worden immers op een betonplateau of op gestabiliseerd zand geplaatst en u moet ervoor zorgen dat grond- en regenwater efficiënt wordt weggeleid. Een zwembad aanleggen doet u uiteraard niet alleen.

Vertrouw op onze ervaren vakmensen om u te adviseren en uw project in handen te nemen. Via deze handige dealerlocator vindt u een vakman bij u in de buurt.

Hoe weerbestendig is een houten zwembad?

Wanneer u een zwembad aanleggen overweegt, wilt u natuurlijk zeker zijn dat u er jaren geniet van zal hebben. Daarom werken we uitsluitend met kwalitatieve houtsoorten. Om het hout optimaal te beschermen tegen ons klimaat en het een nog langere levensduur te geven, kan u het behandelen met een speciale beits.

Heeft u vragen over een zwembad aanleggen? Stuur ons een mailtje of contacteer een vakman.