Hoe kies je een tuinafsluiting?

Met een tuinscherm benadrukt u de stijl van uw tuin. Hebt u een strakke moderne of eerder een landelijke tuin? Stem uw poort, afsluiting en tuindecoratie hier op af en creëer uniformiteit en rust.

Verschillende tuinafsluitingen

Bent u gesteld op uw privacy, kies dan voor een volledig gesloten tuinscherm, zoals onze Caldeira bijvoorbeeld. Houdt u het liever wat luchtig en open, dan zal het Furnas scherm beter in uw smaak liggen. Of wat denkt u van onze eindeloze Eterno: een tuinwand waarbij geen tussenpalen te zien zijn en daardoor visueel een eindeloze tuinwand creëren. Tip : door het creëren van één lang geheel lijkt uw tuin optisch nog groter. Modern én rustgevend tegelijk, een visuele meerwaarde dus.

Mocht u geen fan zijn van hout of van onderhoud, kiest u best voor een onderhoudsvriendelijk tuinscherm in WPC (houtcomposiet).

Houtcomposiet werd ontwikkeld met als doel het esthetisch karakter van hout te verenigen met de onderhoudsvriendelijkheid van kunststof. Dit materiaal is zeer UV-bestendig, bestand tegen insecten en schimmels en 100% waterresistent. Een aanrader dus.

Lees meer over WPC hier.