Op zoek naar dé must-have van 2022 voor je tuin?

Maak kennis met onze Baalu: een aluminium terrasoverkapping met lamellendak, in een uitgepuurde stijl. Een unieke combinatie: een terrasoverkapping + gesloten ruimte in één constructie.


ESTHETIEK EN FUNCTIONALITEIT IN PERFECTE HARMONIE

De Baalu bezorgt je alle rust en comfort op elk moment van de dag. Een extra leefruimte in de tuin, jouw persoonlijke plek om te genieten van elk seizoen.

Maar... de Baalu zorgt niet alleen voor onvergetelijke momenten in een stijlvol kader, hij is ook meteen ultra praktisch. Integreer een gesloten ruimte, die je kan indelen als pool house, buitenkeuken of opbergruimte voor je tuingereedschap en buitenmeubilair. Door zijn uitgebreide mogelijkheden creëer jij de perfecte constructie volledig naar jouw wens. Functionaliteit op z’n best!


Vrijstaand of aangebouwd, jij kiest je ideale plek. En met de verschillende opties stem je je Baalu volledig af op jouw manier van leven. Met de sfeervolle ledverlichting, automatische screens en aankleding naar keuze creëer jij jouw unieke knusse sfeer. Onze stijlvolle overkappingen worden gemaakt met duurzame en kwalitatieve materialen om jaar in, jaar uit te blijven genieten.